CNC draaier/frezer CAD/CAM

Regio Dodewaard

Voor een relatie in de omgeving Dodewaard zijn wij opzoek naar een enthousiaste en ervaren

CNC specialist / CAD/CAM programmeur.


Als jij graag betrokken en verantwoordelijk bent voor het gehele proces van klant idee tot uitwerking en graag creatief meedenkt om dit proces optimaal uit te werken, is onze opdrachtgever opzoek naar jou.


Jouw werk begint met een tekening en 3D-model van het te maken product, die je via de klant ontvangt. Materiaal en type machine zijn al bepaald, verder is het aan jou te bepalen hoe je dit product gaat maken en dit vervolgens CAD/CAM te programmeren met   behulp  van hyperMILL software. Een deel van je tijd zit je achter de computer te programmeren, de overige tijd bedien je de   machines en voer je controles uit op het gemaakte product. Je bent van  A-tot- Z verantwoordelijk voor het product.


De functie

In deze functie werk je zelfstandig maar overlegt ook veel met je (ervaren) collega’s. Je start in een uitgebreid inwerktraject waarin je je de specifieke kennis eigen maakt en langzamerhand kun je steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Je werkt  met

een diversiteit aan materialen (waaronder RVS, Titanium, Duplex en Aluminium).


Alle werkzaamheden zijn volledig digitaal. Daarnaast is er veel aandacht voor verdere automatisering. Onlangs is bijvoorbeeld High QA software geïmplementeerd, gericht op het nog verder verbeteren van de kwaliteit.

Maandelijks is er werkoverleg waarin gespard wordt over nieuwe ideeën.En vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wilt doen krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en word je uitgenodigd om mee te denken en zelf initiatief te  nemen.


De functieeisen

MBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond. Daarnaast heb je ervaring met CNC-draaien en/of -frezen inclusief programmeren. Er is flexibiliteit in het indelen van je werkdagen, waarbij bijvoorbeeld verschoven werktijden mogelijk zijn. Een aantal dagen meelopen is altijd onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Je bent iemand die geconcentreerd en uiterst nauwkeurig en gestructureerd werkt. Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en je bent pas tevreden als je een kwalitatief hoogwaardig product hebt gemaakt. Je hebt een passie voor je vak en van nature ben je betrokken, zowel bij de producten als bij het team en de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je ziet het als een uitdaging om complexe producten te maken en deze zo efficiënt mogelijk te produceren met maximale kwaliteit. Graag denk je mee en kom je met eigen ideeën en creatieve oplossingen. Je hebt een flexibele en op samenwerking gerichte instelling. Je werkt graag hard, maar daarnaast vind je een gezellige werksfeer en lol met elkaar ook belangrijk.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever, dus niet op uitzend of detacheringsbasis.

Een prima loon, marktconforme overige arbeidsvoorwaarden en veel vrijheid in werken en een moderne werkomgeving met prachtige machines.


Klik op onderstaande button om direct te solliciteren op deze vacature.

Lees hieronder welke functies nog meer gewild zijn bij onze opdrachtgevers.

Lamineerder-Handlayup-GRP Laminator

Polyester

Je komt te werken in één van de meest innoverende en innovatieve sectoren van Nederland. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Metaal

De metaalsector omvat veel meer dan alleen lassen en verspanen. Er wordt gebruik gemaakt van de slimste technologie.

Techniek

Op het gebied van milieu-innovaties loopt de technieksector voorop. Het soort en aantal beroepen groeit alleen maar door.

LAAT FTM VOOR JE WERKEN

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de sectoren polyester, metaal en techniek.


Moeilijk om de juiste werkgever te vinden? Dagelijks hebben wij contact met topbedrijven die op zoek zijn naar mensen die graag met hun handen werken.

Leuke functies  waar jij energie van krijgt. Via ons uitgebreide landelijke netwerk vinden we altijd een goede match in jouw gewenste woonomgeving.

Meer weten ? Bel mail of app ons.

Bas Poelmans

06-45208743

b.poelmans@ftmwervingenadvies.nl

Bastiaan Bor

06-21843072

b.bor@ftmwervingenadvies